15 juni 2024

Muzikale avond

Op zaterdag 13 juli hebben we weer een muzikale avond. Deze keer is onze artiest Ron van Hoof. Een kleine halve eeuw geleden alweer startte in het Brabantse Putte de carrière van Ron van Hoof.

De in 1958 geboren Ron legde in zijn jeugdjaren al de basis voor een loopbaan in de muziek. Hij was namelijk actief bij diverse bands en orkesten, alvorens hij in de jaren tachtig ook gaat bouwen aan zijn solocarrière. Hij heeft diverse eigens singels uitgebracht, waaronder ‘Leun even tegen m’n schouder’, ‘De wereld van morgen’, en Bella-Mari.

Daarnaast had hij jarenlang zijn eigen band Ricardo en de Calypso’s. Ron heeft een uitgebreid repertoire waarbij hij zich makkelijk aanpast aan het publiek. Het repertoire bevat: Nederlandstalig, Disco, Rock. De hits van het moment zijn als verzoekjes aan te vragen. Zijn repertoire bevat veel liedjes van weleer en is daarom ook bij uitstek geschikt voor feestjes.

De toegang voor deze muzikale avond is gratis.  Consumpties voor eigen rekening.